Tankar.

Ibland kommer jag in på vissa riktigt djupa tankar och dessa tillstånd sker bara väldigt omedvetet när jag är helt inne i mitt egna huvud. Jag tänkte nyss på relationer, för inte så länge sedan gick jag in i relationer med inställningen av att testa andra människor för att se hur snabbt de kommer försvinna. Jag ansåg att det var bättre att stöta bort människor än att bli sårad eftersom resultatet enligt mig var att sårad skulle vi ändå alla bli i slutändan. Jag inser nu hur dum jag var som tänkte så och hur långt jag kommit på bara några månader. För nu tänker jag att oavsett om vi kommer bli sårade i horisonten så kan resan dit vara en fantastisk del av livet. Hur dumt vore det inte att kasta bort chans efter chans till att få vara med och förgylla någon annans liv om ens bara för en stund men även att låta en annan person vibrera sin livsenergi till mig. Vissa människor är inte menade att stanna i ditt liv för evigt men för att kanske dela med sig av sin humor, tankar, skratt, eller äventyrslust till dig om bara för ett litet tag. Kanske kommer de lära dig något som du inte visste om dig själv? Kanske kommer de bringa både lycka och sorg men med detta få dig att känna dig otroligt levande. Det vill jag väl inte missa?
 
Jag insåg hur o-levande jag kände mig innan jag åkte på min resa och hur det egentligen varit mitt egna fel. Hur jag hamnat så snett att jag inte längre kände igen mig själv.
 
Det spelar egentligen ingen roll om vi blir sårade så länge vi levde livet till fullo och tog vara på de livsmöten som tilldelats oss. Det viktiga är att vi är goda och ärliga människor men som också vet sitt egna värde och när det är dags att gå vidare. Det viktiga är också att när vi så många gånger gått vidare och väntat på att hitta en person värd oss så måste vi också se till att vi är så mycket värd denne som vi kan.
 
#1 - Cornelia

Hej!

Tycker du har väldigt bra värderingar och synsätt i livet i allmänt. Sådana människor som dig kommer att lyckas i livet om det är en relation eller annat.

Träffar du någon speciell person just nu i ditt liv som du tycker om?

/Cornelia

Svar: Hej, vad glad jag blir att du tog dig tid till att lämna en så fin kommentar, tack! :)
Just nu träffar jag ingen speciell i mitt liv. De prosa-texter jag ibland lägger ut kan tyda på just det men det kan vara så enkelt som "hur det borde vara", fantasier, observationer men självklart även mycket saker jag själv varit med om eller en spegling av nuet.

Med vänlig hälsning, Isabella
Kontakt: Isabella.lotbom@live.se