I got fake people showing fake Love to me...

 
... om Faith varit här nu så hade hon sjungit den låten, knäppt med fingrarna och putat med läpparna ungefär som att "you bitches can talk but we don't give a shit".
 
Jag har insett att folk kan kolla mig in i ögonen och le samt ge mig tusen komplimanger. Bakom min rygg ser jag hur ni vill ha det jag har, förstå er på mig men folk kommer alltid kolla snett. Speciellt i detta landet och all heder åt att ni försöker spela efter "If you can't beat them join them" och det är hemskt när man inser hur många som faktiskt har baktankar med vad de säger eller gör. Hur många som avundsjukan bara lyser upp hela ögonen på en person och nästan förgiftar dem. Jag inser att jag måste vända på klacken och gå ifrån personer som inte kommit längre i sin utveckling och som nog aldrig kommer komma längre än så. Jag kommer inte ens beblanda mig med detta för jag vet hur mycket energier påverkar och det finns liksom ingen anledning. Jag slösar inte tid på att prata illa om andra människor mer än 1 gång för det räcker gott och väl med slöseri av min energi. Arg kan alla bli och även besvikna men vad man gör därefter är vad som definierar en som person och som visar vem man faktiskt är. 
 
Jag kommer koncentrera mig fullt ut på mig själv och förhoppningsvis på de fina människorna jag kommer möta på vägen. 
 
I miss my boo, Diamond Muay Thai and Nepal!
 
Jag jobbar numera på förskola inne i stan och det går bra jag har fått ett vikariat som löper ett par månader framåt. Studier kommer dock till hösten och jag kommer rikta in mig på kommunikation och det finns ett program med mycket svenska och skrivande vilket känns helt rätt för mig.
 
Önska mig good luck !