Home is where the heart is

 
Varit sängliggandes sen lördags med feber och halsont. Fina Faith har lånat mig sin ipad så att jag kunnat kollat på serien Vikings och do I like, I looooove! Känner mig mycket starkare idag så hoppas att jag blir helt återställd snart så jag slipper ligga inne mer. Samlar ordentligt med kraft så när jag är frisk blir det massor med Muay Thai och nya äventyr som väntar! 
 
Tror jag behövde detta för att återhämta mig, har varit med om mycket både fysiskt och men även mentalt på resande fot. Kanske behövde stanna upp och bara vara för en stund. 
 
Första veckan jag åkte till Nepal var ganska påfrestande mentalt för mig måste jag erkänna. Jag kände mig liten och ibland osäker. Idag har jag inte alls den känslan i kroppen, jag känner mig som hemma där jag är och speciellt här i Thailand. Himlen är densamma här som vart som helst och jag inser att "hemma" är en plats där jag känner mig trygg och den platsen har jag skapat inom mig. Det är fantastiskt när jag tänker på hur jag pushat min comfort zone till att vara där jag är idag.
 
Jag ska försöka komma ihåg att klappa mig själv på axeln för att jag gjort denna inre resa.