You picked the wrong one

 
 
 
Idag bär det av och det ska bli så spännande! Även fast jag var tvungen att lämna i sista sekund så är det helt rätt val för jag är färdig med Thailand nu. Det blev 2 händelserika, otroliga och stundvis turbulenta månader i Koh Phangan, Phuket och Chiang Mai. Jag har mött nya vänner, blivit både stark och vig, solat/badat, varit på äventyr, festat a la none alcoholic 420 style och haft the time of my life!
 
Sista dagen i Chiang Mai - old town spenderades med yoga, promenader och kulturarv.
 
 
 
 
Chiang Mai är som att komma till de mer lyckligt lottade människorna av Thailand. De lever gott och staden är otroligt fin med många fina shopping malls, marknader och kultur! Old town är fylld med caféer samt restauranger och runt om staden sträcker sig en natur som ska vara sagolik. (Som jag inte hunnit utforska). 
 
Jag besökte Wat Chedi Luang (templet) , tränade yoga varje dag på ett fantastiskt ställe, besökte saturday samt sunday market, Maya och Central Festival mall. Utöver detta har jag promenerat massor och hamnade i en park ena dagen i södra old town (värt att besöka). Maya var utomordentligt, fint mall och utanför hade de kvällsmarknad med livemusik, fontäner och fina lampor överallt. Jag köpte en bok, smycken, kläder och väska. Allt för otroligt rimliga priser. Hittade en butik speciellt med indian/bohem influerade kläder och ägaren hade satt upp inspirerande fotografier runt kläderna och anordnat allt som för mig ett konstverk. Jag var i himmelriket.
 
Gissa vart jag ska härnäst?
 
Vietnam - närmare bestämt staden Hô Chi Minh. Det är en stad i södra Vietnam på den västra stranden av Saigonfloden. Den är landets största stad och är perfekt för kultur och shoppaholics som mig. Kan besöka Vietnam i 15 dagar utan visum så 15 dagar it is! Det blir inte sämre av att det ska vara en utav de billigaste städerna i världen. När (om?) jag tröttnar på stadslivet åker jag vidare bort till paradisstränderna i landet. I am soooo down for this.
 
 
Topp låtarna som spelas på min Spotify just nu är:
Mein Herz - Pietro Lombardi
Elements - Lindsey Stirling 
Jag vill ge dig allt - Sebastian Stakset 
You - Keyshia Cole
 
Tack till min familj som jag kunnat ringa när jag känt mig otrygg. Ett speciellt tack till min mamma. Det finns ingen annan kvinna jag ser upp till mer och en dag vill jag bli lika queen som henne.