Red durt roads and paradise beaches

Bildbombar er min dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sagt och gjort så körde jag norrut och utforskade stränder. Och oj, den sista jag kom till var helt sagolik med en sandbotten utan dess like. Dock var vägen dit riktig dirt road under konstruktion så det var dirt road i dubbel bemärkelse och moppen slirade och guppade om vartannat. Men inte gav jag väl upp för det och när jag kom fram var det så himla värt det. Det är verkligen ett äventyr bara att köra runt på denna ö eftersom vägarna inte alltid är asfalterade etc.
 
Så vem är jag? Många ser till en början en tjej med blont hår (Asien har gjort mig blond) och blå ögon. Men slutar aldrig förvånas av blickarna när de ser mina boxningshandskar hängandes från väskan eller när de inser att jag inte kommer gå sönder av att vara ensam tjej resande på det sättet som jag faktiskt gör och har gjort. Vill jag ta mig runt ön så gör jag det för jag har lärt mig hur man kör i denna kaostrafiken. Vill jag resa till Thailand och träna thaiboxning så är det inga konstigheter med det.
 
Mina bröder har aldrig gjort en stor grej av att jag varit tjej och ville jag hänga med dom på äventyr när jag var mindre så var det bara att ställa sig upp igen om man halkade efter eller hade ramlat. Inga konstigheter, precis som det ska vara och dom uppmuntrade mig alltid till att vara vild och fri precis som dem.
 
För vad spelar egentligen könet för roll när man är en tvättäkta rövardotter?