Wanderlust

Igår kom fram till Penang tog vi bussen till George Town och gick den sista kilometern till hotellet. Dock var kl ca 23.00 och vi gick genom en mörk bakgata där man sålde både det ena och det andra. Hur som helst kommer en bil körandes där föraren tutar konstant på ett speciellt sätt. Både jag och Marc ser att det är en ung tjej som kör och det var förmodligen något tecken antingen för att varna någon/några för ngt. I don't really know men det verkade så. Vi gick vidare på gatan och en ganska stor hund kommer skällandes mot oss. Det var rätt obehagligt för hunden kom jättenära och skällde vaktandes mot oss men han vände som tur var om tillslut och vi kunde fortsätta. Det sista vi ser är någon slags drop-off till en man med en missbildad arm och vi konstaterade att vi borde ta "the main road" nästa gång vi ska gå ute sent... Var bara glad att jag hade sällskap igår.
 
Penang levererar annars med trevliga människor och imorgon kan vi hämta ut ett 2 månaders visum till Thailand! Det sköna med visum för mig är att jag slipper ha någon utresebiljett från thai redan nu. Det kallas frihet att kunna stanna så länge man vill. Direkt efteråt åker vi med nattbuss och sedan färjan till Koh Phangan.
 
Idag efter vi ordnat klart med visumet besökte vi Penang hill med sköna vindar och moln som blåste in bland oss. Jag mediterade lite i ett Hindu tempel som fanns där och vi gick runt på området som är fullt med fina växter, vandringsvägar och apor! Marc skulle ju självklart mata dem så vi fick sällskap av typ 4 styckna. 2 jättesöta tjejer ville ta bild med mig haha säkert för det är ovanligt för vissa att träffa en blåögd västerländsk tjej. Trodde inte att det faktiskt fortfarande är så stor grej som det verkar vara ibland.
 
Så vad säger ni, ses vi i Thailand?