Malaysia

 
 
Malaysia alltså, närmare bestämt huvudstaden Kuala Lumpur. Jag kan ju börja med att säga att männen här inte är att leka med som blåögd och västerländsk tjej som vandrar gatorna fram men numera tar taxi på grund av diverse påhopp. Det räcker inte med att vissa obehagliga män/framfusiga killar inte kan ta ett nej för det spelar ingen roll om jag ljuger ihop att jag har pojkvän. Ingen bryr sig. 
 
Förutom detta så har det lilla jag sett av malaysia faktiskt levererat för min del. Jag är ju ett notoriskt shoppingfreak och Kuala Lumpur har riktigt fina malls! I vanliga fall måste jag köpa en massa för att kunna gå runt i en galleria men nu räckte det med att mest strosa runt äta god mat och besöka ett akvarium. Jag har unnat mig en vaxning också. Har ju som ni redan vet planer på paradiset next och då kan det vara skönt att vara permanent hårfri. 
 
Annars är det ca 30 grader och jag svettas konstant när jag är ute. Det är stundvis mycket regn men bara korta skurar. Jag har hittat det ultimata stället att bo på, 5 minuter från KLCC tornen och det stora shopping mallet där ett flashigt hotell med dorm room där vi är en mix av människor som delar på en av deras lägenheter. Hänger mest mest Marc och en kille från Tyskland som heter Enriquo. Jag sov första natten i china town eftersom jag kom fram så sent och där är det packat med hotell och hostel som har 24-timmars receptioner.
 
Jag och Marc ska förmodligen vidare till Koh Phangan på tisdag och eftersom jag endast varit i södra thailand blir jag jättesugen på att ta chansen och åka med honom dit. Han ska nämligen köra backpackingstyle och ta tåget till gränsen och sen båten direkt till ön. Malaysia och Thailand ligger ju nära varandra. Kunde vara najs för mig att slippa betala flyg och åka med honom som sagt..... Han är en super trevlig kille 23 år från Schweiz som älskar Thailand, fest och spenderar flera månader om året där. Vi får se om jag åker med dit eller någon annanstans.... Vi ska iväg imorgon och försöka fixa ett 3 månaders visum.
 
 
 
På hotellet har vi en jättefin pool, ett gym och en terass där jag brukar utöva yoga. Det är verkligen en perfekt plats och jag har gått dit varje dag för att sedan avsluta med simning. Det är sweet, Isabella like.
 
Annars då? Det var fest igår! Jag, Mark och en annan åt jättegod middag och sen körde vi all in. Så nu mår man.... Börjar dock kännas bättre nu så ska upp och yoga samt ladda batterierna igen.
 
Puss puss puss!!!