When that pmds hits me hard

Resan till Thailand var lite skakig, efter flera timmar i minibuss, stått i kö vid gränsen samt väntat länge så kunde vi gå på en ny buss. Bussen skulle på ca ytterligare 6 timmar mitt i natten ta oss till färjan mot Koh Phangan. Dock spöregnade det och inte nog med att bussen läckte in och jag blev dyngsur i regn så svämmade vägarna över. Allting var ganska oklart och jobbigt just då. 
 
Nu är vi iallafall framme sen 2 nätter tillbaka men regnet och åskan har fortsatt en del. Har egentligen inget emot det för det är rätt mysigt och jag vet att det bara är en tidsfråga innan regnperioden i Thailand snart är över.
 
 
Just nu har vi en superfin bungalow på en resort vid stranden. Jag dör så härligt det är här med god mat och att bara få känna lite lyx är skönt. 
 
 
Vi får se vad som sker härnäst jag har inte riktigt haft tid för mig själv och kunnat reflektera eftersom jag varit med någon 24/7. Jag hade inte bangat på en yoga-retreat igen men har inte hittat någon bra här. Försöker hålla er uppdaterade!