Livet är till för att levas

 
 
Fan, den här låten är sommar. Riktigt fet svensk sommar med flaggan i topp. 
 
Jag hoppas från botten av mitt hjärta att alla kommer ha en riktigt bra sommar. Jag hoppas att vädret varvas med en fet sol och regn i form av vattenfall. Inget mellanvänder. Mellanväder suger, det påminner mig om att livet är så jävla mycket mellan hela tiden. Go hard or go home so to speak. 
 
En bländande sol som aldrig riktigt vill gå ner. När vädret är sådär glittrande att du inte riktigt vet om du drömmer eller är vaken, det är lycka för mig. Kompisar att vara sig själv med, en stor bira i handen och nostalgi musik. Inga tider att passa, inga krav. 
 
Kommer ihåg hur det var när man var 16-17 år. Fan vilka tider. Det var tunga tårar blandat med lyckliga skratt. Man fick känna på hur det hårda livet var med de personerna man aldrig skulle byta ut för någon, någonsin. Vi var ett, tillsammans. Vi var bröder och systrar. Vi gick igenom saker tillsammans som ingen annan skulle förstå om man ens försökte förklara. Det var tider det. Att vara ung är en galen möjlighet. Är glad att jag tog vara på den med er.