Soon to be gone.

Den bästa känslan är när man är påväg någonstans.. Det är bara så fridfullt. Snart kommer jag vara påväg till Jämtland och sedan hem till Stockholm. Jag undrar hur det kommer att kännas när jag kommer hem igen. Jag tror att jag har förändrats lite sen jag flyttade. Jag har trots allt flyttat till en ny stan, bott i flera nya boenden och fått nya vänner. Det har hänt saker jag inte alls trodde skulle hända och jag har lärt mig ett och annat. 
 
Finns kanske en anledning till att jag inte behöver någon kille. Hemma har jag alltid varit omringad av killar som tycker om mig... Det kan vara jäkligt stärkande för en ung tös. Kanske till och med lite för stärkande. 
 
Tror det är bra för mig att nu fått klara mig på egen hand. Samtidigt som jag inte kan ljuga när jag säger att det ska bli skönt att få bli sådär bortskämd igen... Att gå ut och rocka Stockholm där jag känner igen mig. Där jag vet vart jag ska gå om alling går åt helvete. Där jag blir taggad av alla minnen från förr. Där jag hade min första fylla, där jag blev kär, där jag gråtit och skrattat. Där jag funnit och saknat, levt och älskat. Där jag blev den jag blev helt enkelt.
 
Because baby, I am coming home.