All I need is Faith

 
Har missat att berätta att jag bytt ställe. För 3 dagar sedan åkte jag från Koh Phangan till Rawai som ligger söder om Phuket. Jag bor och tränar nu och 4 veckor framåt på Sinbi Muay Thai. Det är ungefär samma upplägg på detta gym med träning 2 gånger per dag och 2 timmar per pass. 
 
Jag delar rum med en tjej som heter Faith och hon är en helt fantastisk människa från Melbourne. I just love her och det blev klick direkt mellan oss som tur är.
 
Annars då? Jag har fixat handskar, shorts och lite annat. Mina förbättringar inom thaiboxningen är hittills stora och koncentrationen är på topp! Älskar att ta ut mig riktigt ordentligt på träningen och är fokuserad till 100%. Jag och en tjej som heter Amy är jämnbra så vi körde boxnings sparring igår. Hon är inte är rädd för att ta emot slag så det var riktigt nice faktiskt för kunde träna på att både slå och blocka.
 
Testade även att öva lite på en del nya saker tränarna på Sinbi lärt mig idag när jag körde säck och hur kul är det inte när man känner att det man lär sig faktiskt fungerar riktigt bra. Hade nästan glömt bort hur euforiskt roligt det är att träna i en form man gillar. Träning ska vara roligt, det är en sport och jag fullkomligt njuuuuuuter när jag pausar och känner hur hjärtat slår i hundraåttio.
 
Som Amy la fram det när vi sparrades "just fucking hit me, I love it". Jävla skarp brud det där.
 
 
En rätt konstig grej som hänt mig den senaste veckan är att mina ben eller armar domnar. Exempelvis för 1 vecka sedan låg jag i sängen och höll på med mobilen. Ska ställa mig upp varpå mitt ena ben är totalt bortdomnat och jag kan inte ta emot mig överhuvudtaget vilket resulterar i att det viker sig och jag faller i marken. Mycket märkligt iallafall....