Ny stad nya möjligheter

Sitter just nu på bussen påväg mot Penang där vi ska stanna i 2 eller 3 nätter och ordna med thaivisum samt se staden. Det tar ca 4 timmar dit från Kuala Lumpur och eftersom Penang har ett rykte för sin goda mat ska vi passa på att testa lite rätter från Malaysia. 
 
Ska bli galet najs när vi kommer fram till Thailand och ni kan lita på att jag kommer njuta för fullt. När man är ute och reser så tror man att det handlar om att lära sig om olika länder/platser men samtidigt lär man sig saker om sig själv, hela hela tiden. Jag lär mig mer vad jag tycker om men också vad jag kanske tycker mindre om. Jag lär mig hur jag ska hantera alla möjliga olika saker och situationer på mitt sätt. Det bästa är ju som ni kanske redan förstått alla nya människor jag hela tiden stöter på och nu har jag ju slagit följe med en.
 
Jag tror vi kommer få skit kul tillsammans och äventyra loss! Vi ska ta in på ett hotell vid George Town och testa den första lokala rätten. Imorgon går vi till thailändska ambassaden så håll alla tummar och tår att de ej ska krångla. Sedan ska vi se några grottor och strosa runt, får se vad vi hittar på :)
 
Hoppas ni mår bra där hemma och att ni tar hand om er själva och även varandra.
 
Gå ut och sprid lite kärlek nu, puss puss puss puss.